вторник, 25 август 2015 г.

Протестиращи блокират държавата на 1 септември



Протестиращи блокират държавата на 1 септември
Демонстрации срещу високите цени на горивата в София, Пловдив, Варна и Бургас
Протестиращи срещу високите цени на горивата се готвят да блокират държавата на първи септември, научи Nbox. В социалните мрежи вече тече стройна организация за демонстрацията, като освен в София, прояви ще има и в Бургас, Варна и Пловдив.
Големият протест е насочен за 18:00 часа във вторник, 1 септември. В София с коли ще бъде блокиран площад "Народно събрание", в посока към централата на "Лукойл". На място ще останат паркирани автомобили, като организаторите изрично подчертават, че те трябва да се оставят заключени. В София за демонстрацията вече са информирани и компетентните органи.
Блокаж е насрочен и на магистрала "Тракия" край Бургас. Демонстрацията там ще се проведе на детелината при Българово, в посока Камено, отново от 18 часа. Колите ще се оставят заключени.
Във Варна блокада ще се осъществи на магистралата при летище Варна при подходите към Варна и София. Демонстрацията е насрочена отново за 18 часа.
В Пловдив ще бъде блокиран пътен възел Кемера при подходите към Хасково и магистралата за София.
Ето и съобщението на организаторите:
" В цяла Европа доходите им са в пъти по - големи отколкото в България. Всички заедно можем да променим това. Виновните са в Парламента и е време да им потърсим сметка.

1. Не сме доволни от цената на горивата
2. Не сме доволни от качеството на горивата
3. Не сме доволни от борбата с монополи. Тя е неефективна.
4. Високата цена на горивата пряко завишава цената на всички продукти от първа необходимост. Така се срива икономиката на страната ни."
До момента участие в събитието са потвърдили над 3000 души.
/nbox.bg/
СПОДЕЛИ ЗА ДА ДОСТИГНЕ ДО ПОВЕЧЕ ХОРА И ДА УСПЕЕМ !

0 коментара:

Публикуване на коментар


Блога не е авторски!
Новините се копират и се посочва източникът им.

 

Designed by Templateism